tiistai 2. elokuuta 2016

Pieni esittely

Olen itse 31 vuotias kaiketi naisihminen, asun ja olen syntynyt Imatralla. Olen elänyt todeksi eettistä monisuhteisuutta alle parikymppisestä, silloin vielä tuntematta asialle edes termejä. Yrittäen ja erehtyen. Välillä kompuroiden ja rakastaen täysillä. Välillä vähän kaapissa ja nykyään täysin avoimesti.

Pitkä suhteeni (yli 10v) Janin kanssa päättyi tämän vuoden puolella, jaan elämäni tällä hetkellä kumppanini Tuomaksen kanssa, jonka tapasin loppuvuodesta 2014. Olemme aiemmin asuneet isolla porukalla isossa omakotitalossa edellämainittujen henkilöiden, sekä minun ja Janin lasten (2kpl), erään toisen kumppanini, ja kämppiksen kanssa. Seassa myös pääosan ajasta Janin toinen kumppani sekä toisinaan kämppiksen kumppani. Ja paljon eläimiä. Joko menee sekavaksi... Ihminen on laumaeläin. <3 Pääasiassa tosi positiivinen kokemus, josta valitettavasti erään osapuolen ongelmat hyväksyä tilanne särkivät paljon, ja toisen ikäkriisi sekä suhteiden ongelmat viimeistelivät loput.

Nyt siis back to basics, kerrostalossa asutaan ja jaan vanhemmuutta edelleen Janin kanssa, asun Tuomaksen ja lasten kanssa, olen löytänyt elämääni uuden kiinnostavan tyypin ja saa nähdä miten se etenee, omalla painollaan. Olen sairaslomalla pahan paniikkihäiriön takia ainakin vuoden loppuun, kehitän aktiivisesti keinoja diilata sen kanssa ja käyn kuntoutuspsykoterapiassa ihanalla tyypillä joka tukee myös suhdemuotoamme täysillä. Nyt kesällä olen keränny mustikkaa lisätulonlähteeksi, se onnistuu paniikkihäiriöiseltäkin onneksi. Parveke on täynnä kaikenlaista hyötykasvia, jouduin jättämään taakseni aikamoiset viljelmät muuttaessani. Lisäksi ompelen paljon, korjaan vanhaa ja teen uutta, ja tämän vuoden kokeilu olla ostamatta yhtäkään uutta vaatetta, on osin tästä syystä jo onnistuneesti yli puolenvälin. :)

Eläimistä meille jäi kolme kissaa, erinäinen määrä kääpiöhamstereita sekä ötökät, koirat ovat toisinaan täällä ja toisinaan vanhassa tutussa kodissa.

Elämä pyörii todellisuudessa toki paljon lasten ja heidän asioidensa ympäillä, mutta tulen pääasiassa jättämään heidät tämän blogin ulkopuolelle heidän yksityisyytensä suojelemiseksi. Yleisesti polyamorisen elämäntavan ja lapsiperheellisyyden yhdistämisestä tulen jossain vaiheessa kirjoittamaan.

Ohessa kissakuvia koska ne nyt liittyy aina. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti